Tuesday, May 25, 2010

Jam Tangan Franck Muller Chronograph Double Face 7008 CC DF





Jam tangan ni replica gred A, brand Franck Muller, sapa yg rajin g KLCC atau Starhill bley try tengok kat kedai jam mewah situ berapa RM harga jam Franck Muller original. Jangan terkejut jika ada yang mencecah setengah juta, yang design biasa2 pun dah Rm300ribu. Tak percaya? pergi tengok sendiri.. Franck Muller ni antara jenama jam tangan mewah termahal dunia, rekod jam paling mahal adalah dari jenama Patek Philips (RM3.4 Juta)
nak jual murah je ni.. tak sampai pun seratus ribu,ribu2 pun tak sampai.. cuma RM220 hengget je, ha mne nak dapat harga ni.. baek sambar cepat! walaupun replika tp sebijik mcm ori,tengok gambar la..

Siapa cepat dia dapat!!

SOLD

1 comment:

  1. Ada patern lain tak jam FM ni... Saya tengah mencari FM Crazy hour.. Hope dapat membantu. email saya jika ada meyrahh@yahoo.com

    ReplyDelete