Monday, May 31, 2010

3000 Siaran TV dari 80 negara!

The Investigation Channel dari United kingdom


Al-Quds dari Palestin


Salah satu chanel lumba kereta dari Poland

Anda bosan bila hari2 bekerja mengadap pc/laptop? nampaknya rasa bosan anda bakal berakhir jika anda memiliki sistem menonton 3000 chanel TV dari 80 negara ni. Macam2 chanel ada sampai tak tahu nak tengok chanel mane..

Contohnya.. Kalau nak tengok nasib rakyat palestin boleh tengok chanel AL-Quds dari Negara Palestin, Kalau suka cerita pasal penyiasatan boleh tengok Investigation TV Show dari United Kingdom, Kalau suka kuiz gile2 boleh tengok chanel2 dari negara Jepun & Taiwan,Kalau suka shoping,fesyen & jenama mewah bley tengok chanel dari French contohnya chanel The Shopping Chanel,dari Canada pun ada contohnya chanel ShopTV Canada ..

Pendek kata macam2 ada la.. bola,kartun,dokumentari,berita,movie dan sebagainya.. pilih je nk tengok chanel mane.. kalau nak siaran live kita boleh tengok WEBCAM di banyak lokasi contohnya di Sydney,Australia.

Psssttt... hati-hati jika anak-anak menonton sorang2 kerana siaran yang tak sepatutnya kita tengok pun ada (porno) biasala TV luar negara kan..

Pakej ini mengandungi Ultimate Web Tv Sofware Full dan Internet TV Set Up.Internet TV Set Up pula merupakan perisian menonton tv ke dua yang diberi secara PERCUMA kepada anda dari JLC’s Internet TV!

Sistem ni saya dapat hasil menyertai sebuah program internet, so siapa yang berminat cepat2 beli sebelum terlambat.. kalau nak beli di internet harga asal ialah USD 47 (RM169.20) sila tengok kat www.foyz.com

Saya nak jual RM50 sahaja!!!! diulang sekali lagi cuma RM50 sahaja!

Siapa cepat dia dapat!

Tuesday, May 25, 2010

Jam Tangan Franck Muller Chronograph Double Face 7008 CC DF





Jam tangan ni replica gred A, brand Franck Muller, sapa yg rajin g KLCC atau Starhill bley try tengok kat kedai jam mewah situ berapa RM harga jam Franck Muller original. Jangan terkejut jika ada yang mencecah setengah juta, yang design biasa2 pun dah Rm300ribu. Tak percaya? pergi tengok sendiri.. Franck Muller ni antara jenama jam tangan mewah termahal dunia, rekod jam paling mahal adalah dari jenama Patek Philips (RM3.4 Juta)
nak jual murah je ni.. tak sampai pun seratus ribu,ribu2 pun tak sampai.. cuma RM220 hengget je, ha mne nak dapat harga ni.. baek sambar cepat! walaupun replika tp sebijik mcm ori,tengok gambar la..

Siapa cepat dia dapat!!

SOLD

Monday, May 24, 2010

Poster Vintage Rokok Camel






Poster rokok dolu-dolu brand Camel,atau dlm Bahasa Melayu dipanggil rokok cap unta,rokok ni dah xde jual sekarang ni.. dh pupus. Poster ni la yg tinggal. Poster ni memang nampak klasik,sesuai sangat kalau diletakkan di cafe2 yg bertemakan klasik atau kopitiam,sesuai gak untuk buat koleksi. Material frame dibuat dari kertas keras,warna gold mcm warna kertas dalam kotak rokok tu.Lapisan atas pula dari plastik keras,bukan kaca ye.. Nak jual RM30 je..

p/s : Merokok Membahayakan Kesihatan :P

Siapa Cepat Dia Dapat!!

Poster Vintage Rokok Lucky Strike



Poster rokok dolu-dolu brand Lucky Strike,rokok ni dah xde jual sekarang ni.. dh pupus. Poster ni la yg tinggal. Poster ni memang nampak klasik,sesuai sangat kalau diletakkan di cafe2 yg bertemakan klasik atau kopitiam,sesuai gak untuk buat koleksi. Material frame dibuat dari kertas keras,warna gold mcm warna kertas dalam kotak rokok tu.Lapisan atas pula dari plastik keras,bukan kaca ye.. Nak jual RM30 je..

p/s : Merokok Membahayakan Kesihatan :P

Siapa Cepat Dia Dapat!!

Friday, May 21, 2010

Gelang Tungsten


Ini merupakan gelang magnetik terapi untuk kesihatan.Gelang ni bukan gelang besi biasa yang mudah calar dan luntur,ianya juga bukan stainless steel. Tetapi gelang ini diperbuat dari Tungsten yang kalis calar dan tidak akan pudar.
AC Mizal menjual gelang Tungsten ni Rm1000 seutas (lihat laman web gelang magnet AC Mizal) dan Edymium jual sehingga RM1500 tetapi saya nak let go RM330 sahaja! murah sangat ni.. sesuai sangat utk eksekutif muda pakai g opis sebab warnanya yang berkilau dan georgous look.. nampak kayas tu bro walaupun dalam poket de rm3 hengget je..
So siapa cepat dia dapat!

Beg Sandang Levis Sintetik Leather




Beg Kulit Sintetik jenama Levis untuk dijual,memang stylo & sesuai untuk dibuat koleksi.. keadaan seperti dalam gambar,Susah nk jumpe beg Levis camni.. nk jual RM120 sahaja!!
Siapa cepat dia dapat!!

Wednesday, May 19, 2010

Spanar Zaman Jepun




Spanar zaman jepun yang memang unik,susah nak jumpa. Spanar ni kepunyaan sahabat saya En.Rasyid,usia lebih kurang 70 tahun.Itu usia spanar ye,bukan usia sahabat saya itu hihi :P dia minta tolong jual.. so sapa2 yang berminat boleh hubungi saya dan nyatakan harga anda. Sekian Terima Kasih.

Monday, May 17, 2010

Sandal Kulit Jenama Clarks




Sandal Kulit berjenama Clarks untuk dijual,hampir semua peminat kasut tahu bahawa jenama Clarks merupakan jenama antarabangsa yang terkenal dan mahal.Anda boleh lihat sendiri di Butik Clarks yang berdekatan.Hampir semua koleksi kasut dan sandalnya berharga melebihi RM350 ke atas.Dapatkan sandal ini segera dengan hanya RM150 sahaja.Clarks ni bro.. sape pakai aweks mesti jeling2 punye walaupun barang bundle..
Sandal ni size 9UK.

~Siapa Cepat Dia Dapat~

Cincin Perak Batu Nilam Biru 6Star Super Clear



Cintin Perak Batu Nilam Biru untuk dijual.Batu Nilam Biru ni sangat jernih berwarna kebiru-biruan dan sedikit keungguan.Ada bintang terhasil jika dilihat di bawah pancaran cahaya dan matahari.Batu berkualiti sebegini ini amat sukar untuk didapati,jika anda peminat batu cincin anda pasti tahu.Saya hanya akan melepaskannya dengan harga RM2222 jika ada yang berminat.